KİLİS / MERKEZ - ŞEHİT SAKIP İMAM HATİP ORTAOKULU

ŞEHİT SAKIP İMAM HATİP ORTAOKULU

Bilali Habeş Mahallesi Okul Caddesi No1/A Merkez/KİLİS 79000
Vizyon
Milli ve manevi değerleri benimsemiş, demokratik düşünce ile evrensel değerleri yakalamış, iyiliksever olmanın hazzına ulaşmış, çağın gereklerine uygun modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerin tümünü kendinde harmanlamış örnek bir kurum olmak.
Misyon
Milli ve manevi değerleri özümsemiş, bilgiye ulaşan ve ve bunlardan yaralanabilme yeteneğine sahip, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kendine yer bulabilen, kendine hedefler belirleyen ve buna ulaşmak için gereken çabayı gösterecek öğrenciler yetiştirmek gayesindeyiz.
Eğitim öğretim hayatına yeni başladığımızdan herhangi bir başarımız yoktur.
08:00-12:00 12:40-15.00
KALORİFER-DOĞALGAZ
BİLALİ HABEŞ MAHALLESİ OKUL CADDESİ NO:1/A
Servis Bilgisi
Okulumuza ait servis veya anlaşmalı servisimiz yoktur. Öğrencilerimiz, servisleri kendileri bireysel olarak seçmektedir. Ancak evi okulumuza 2 km daha uzak olan öğrenciler PICTES kapsamında taşınmaktadır.
BİLALİ HABEŞ MAHALLESİ OKUL CADDESİ NO:1/A
MERKEZ
Kontenjan Bilgileri
Adrese dayalı kayıt sistemi dahilindeki tüm öğrencilerin kayıtları yapılmaktadır.
Okulumuzun taban ve tavan puanı bulunmamaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumu eğitim öğretim hayatına 2016 yılında başladığından sınava giren öğrencimiz bulunmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Sportif Etkinlikler
2019-2020SEZONUNDA OKULUMUZ KATILDIĞI TÜM BRANŞLARDA KUPA VE MADALYA ALDI. 2019-2020 SEZONU OKUL SPORLARI ATLETİZM ERKEKLER İL 3. LÜĞÜ 2019-2020 SEZONU OKUL SPORLARI YILDIZ ERKEKLER BASKETBOL İL 2. LİĞİ 2019-2020 SEZONU OKUL SPORLARI KÜÇÜK ERKEKLER HENTBOL İL 1. LİĞİ 2019-2020 SEZONU OKUL SPORLARI KÜÇÜK ERKEKLER ATLETİZM İL 1. LİĞİ 2019-2020 SEZONU OKUL SPORLARI YILDIZ ERKEKLER HENTBOL İL 1. LİĞİ
TÜBİTAK PROJELERİ İLE TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
OKULUMUZUN YURT DIŞI PROJE BAŞVURULARI YAPILMIŞ SONUÇLAR BEKLENMEKTEDİR.