KİLİS / MERKEZ - Şehit Sakıp İmam Hatip Ortaokulu

OKU-YORUM

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yürütülen okuyorum projesi kapsamında okulum öğrencileri takımlar oluşturularak okuma takımları oluşturulmuştur.

Oku-Yorum” Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri ile  toplantı yapılarak projenin uygulama kılavuzu beraberce değerlendirilmiş, yapılacak çalışmalarla ilgili olarak iş bölümü yapılmıştır. Yapılan iş bölümüne göre; proje ekibi, kitap seçim ve tespit komisyonu, takım liderleri ve takım üyelerinin seçimi konuları belirlenmiştir.

Proje ile ilgili içerikler ve okul olarak hazırlanan afişlerin okulumuz sosyal hesaplarında ve öğrenci gruplarında paylaşılması, öğrencilerce oluşturulan listelerin incelenmesi sonucunda okulumuzda  3 takım oluşturulmuştur.

proje ekibi ve kitap seçim ve inceleme ekibiyle bir araya gelinerek öğretmenler tarafından uygulama kılavuzunda yer alan öncelikler dikkate alınarak geçen yıl uygulanan kitapların bu yılda uygulanmasına karar verilmiştir.

Projenim başlaması ile birlikte takımlar arası kitap değişikliğinin her ayın son Perşembe günü yapılmasına,

Projeyle ilgili yapılacak çalışmalarda görsellere ye verilmesine karar verilmiştir.

Yayın: 05.08.2024 - Güncelleme: 05.08.2024 09:50 - Görüntülenme: 21